exposities in Nunspeet en Elburg open

Door de coronacrisis werd de opening van de nieuwe duo tentoonstelling ‘Vermoorde kunst’ met Museum Sjoel Elburg op 24 maart j.l. geannuleerd en kon deze indringende expositie in beide musea niet door het publiek gezien worden.

Museum Sjoel Elburg opende haar deuren op dinsdag 2 juni en het Noord-Veluws Museum Nunspeet deed dat op dinsdag 16 juni. Zie voor de exacte openingstijden de beide museum websites.

Uiteraard gebeurt dat in beide musea onder de voorwaarden die de overheid stelt.
Deze voorwaarden en de (aangepaste) openingstijden staan op de websites van beide musea. Raadpleeg deze websites alstublieft altijd voordat u het museum bezoekt, dáár vindt u de meest recente bezoekersinformatie.

Beide musea hebben ook besloten om de tentoonstelling met twee maanden te verlengen t/m 29 november 2020, zodat de twee maanden verlies door de coronacrisis a.h.w. ingehaald kunnen worden

Het Joods Virtueel Mseum heeft een deel van haar collectie in bruikleen gegeven voor deze exposities. Zo kunt U ook een deel van onze werken in het echt bewonderen.